Jeanne's internet dagboek

« Vorige | Homepage | Volgende »

In warme herinnering: Machteld Cairo

25 juli 2011

Vanmorgen bereikte me het bericht dat een lieve vriendin is overleden: Machteld Cairo.
Ik mocht haar vanaf de 90er jaren meemaken als een betrouwbare, warme vriendin die voor iedereen klaar stond met raad en daad. Vurig betrokken en daadkrachtig.
Heel veel vrouwen gaf ze raad, bood zij mogelijkheden en kansen zich te verbeteren. In haar hoedanigheid als Afdelingsbestuurder voor GroenLinks Rotterdam heeft zij mij begeleid in de periode waarin ik voor het bestuur én de fractie werkte . En van haar heb ik veel geleerd over 'positief in het leven staan', in diezelfde periode, toen mijn moeder ernstig ziek was. 
Voor GroenLinks en Rotterdam Noord heeft zij tien jaar lang veel betekend.
Haar kracht, wijsheid en moed gaan we erg missen, en haar nagedachtenis is voor velen een dierbaar goed.


 

MachteldCairo2007.jpg

Jeanne