Stammeshaus.com

[Vorige]   [Handig!]  [Volgende]   rss-icoon1.png

Niet handig wel erg leuk: Kukuxumusu

surf.gifHet Baskische kunstenaarscollectief Kukuxumusu maakt hilarische tekeningen die op T-shirts, mokken en andere zaken worden geprint en verkocht. In Baskenland zijn er zelfs speciale Kukuxumusu winkels. Ze begonnen als T-shirt verkopers tijdens het Sanfermin festival in Pamplona en hun faam gaat nu de wereld over.

Op hun website zijn een aantal ontzettend leuke Screensavers te downloaden.

Ga direct naar de Kukuxumusu Shop klik onderaan op het plaatje bij de Screensavers en volg de instructies. Er zijn ook leuke Wallpapers (bureaublad achtergrond) en zelfs een compleet Desktop thema.

Het fenomeen 'screensaver' is ooit bedacht om te voorkomen dat beeldschermen zouden gaan 'inbranden' als het beeld te lang stil zou staan. Dit gebeurt bij moderne beeldschermen echter niet meer. De Screensaver is dus vooral leuk om naar te kijken, als je even niet aan het werk bent.

06-11-2009

Now what might you ask, is a 'Trendmonger'. Well a trendmonger is a person who dreams up a trend. (FZ)