Stammeshaus.com

[Vorige]   [Handig!]  [Volgende]   rss-icoon1.png

Grote letters

Sommige mensen hebben moeite met het lezen van de tekst van een website. Dit is met name een punt voor ouderen, wiens ogen achteruit gaan. Sommige websites hebben daarom plus-en-min knopjes om de letters groter te maken. Maar dat is niet echt nodig, want in de meeste browsers (Firefox/Internet Explorer) kun je inzoomen en uitzoomen met de toetscombinatie Crtl-plus teken en Ctrl-min teken. Wil je weer terug naar de standaardweergave, gebruik dan Ctrl-0

Als grote letters nog te lastig zijn, kun je de websirte laten voorlezen met een apart programmaatje zoals Browsealoud. Download het gratis via www.browsealoud.nl.

15-04-2009

Now what might you ask, is a 'Trendmonger'. Well a trendmonger is a person who dreams up a trend. (FZ)