Stammeshaus.com

[Vorige]   [Handig!]  [Volgende]   rss-icoon1.png

Verschillende Google agenda's

Ik gebruik naast Gmail de Google agenda om afspraken bij te houden. Als je al een Google account hebt is het een fluitje van een cent om een Google agenda aan te maken. Maar ik heb meerdere Google agenda's aangemaakt, om taken en afspraken te scheiden en ook om sommige te delen met anderen.

De basis is mijn eigen persoonlijke agenda. Deze deel ik met mijn vrouw, maar ze kan geen afspraken in deze agenda aanmaken of wijzigen. Zo heeft ze wel inzicht in mijn afspraken. Andersom heb ik inzicht in haar Google agenda.

Daarnaast heb ik er een voor mijn werk: mijn Fietsersbond agenda. Die is alleen voor mezelf.

Voor gezamelijke huishoudelijke afspraken hebben we een Huihoudagenda, waarover we beiden het beheer delen. Dat is amkkelijk voor bezoek of andere afspraken.

Tenslotte hebben we een gezamelijke Verjaardagenagenda.

Naast eigen agenda's kun je ook openbare agenda's maken en gebruiken. Een agenda voor de Nederlandse feestdagen is makkelijk gevonden. Mocht je voor een tijdje naar het buitenland gaan en wil je niet voor verrassingen staan, zoek dan een agenda voor de feestdagen van dat land.

Elke agenda krijgt een eigen kleurtje voor de overzichtelijkheid. Zo vind je makkelijk en snel je afspraken en taken terug.

20-11-2008

Now what might you ask, is a 'Trendmonger'. Well a trendmonger is a person who dreams up a trend. (FZ)