Stammeshaus.com

[Vorige]   [Handig!]  [Volgende]   rss-icoon1.png

Online kaartje versturen, ook als bedrijf

De digitale kaartenservice van TNT Post begint aardig bekend te raken. Het is heel makkelijk: je surft naar de TNT postkaartenservice en je maakt in een handomdraai een persoonlijke ansichtkaart met een eigen foto, die op het gewenste moment naar iemand gestuurd kan worden. Er zijn verschillende formaten kaarten en je kunt de foto opleuken met een vrolijke rand.

Je kunt de kaart versturen aan 1 adres of aan meerdere adressen. Zo kun je ook handig uitnodigingen voor een feestje versturen of je verhuizing aankondigen. Als de namen en adressen in een spreadsheet staan, kun je deze makkelijk importeren in de Kaartenservice. Maar denk ook eens aan de mogelijkheden van deze kaartenservice voor je bedrijf!

Voor een bedrijfsbijeenkomst kun je een eigen ontwerp gebruiken en deze als ansichtkaart naar al je relaties versturen. Maar je kunt de kaartenservice ook gebruiken om nieuwe klanten persoonlijk te benaderen. Stel, je hebt een telefonisch gesrpek gehad met een potentiele klant en deze uitgenodigd voor een gesprek op de zaak. De afspraak staat vast, maar het is handig en effictient om deze te bevestigen. Dat kan natuurlijk per e-mail, maar veel leuker is om deze potentiele klant een kaartje te sturen. Met de TNT kaartenservice is dat zo gepiept.

Maak van te voren een aantal verschillende afbeeldingen klaar om aan potentiele klanten te sturen. Je kunt in de afbeelding natuurlijk het bedrijfslogo verwerken. De potentiele klant zal dit als een leuke attentie ervaren. Je krijgt zeker leuke reacties!

28-03-2008

Now what might you ask, is a 'Trendmonger'. Well a trendmonger is a person who dreams up a trend. (FZ)