Stammeshaus.com

[Vorige]   [Handig!]  [Volgende]   rss-icoon1.png

Kalender nodig?

Heb je snel een kalender nodig om te kijken op welke dag een bepaalde datum valt, of om een overzicht van dagen, weken of maanden te hebben? Op Time and Date.com kun je een heleboel zaken vinden die met tijd en datum te maken hebben.

Je kunt makkelijk een Nederlandse kalender openen, waarin de officiele feestdagen en vrije dagen van dat land staan vermeld. Voor Nederland bijvoorbeeld deze. Helemaal onderaan de webpagina staat een link voor de Printet vriendelijke versie van de kalender, zodat je die makkelijk kunt printen.

Maar dat web-adres van Time and Date.com vergeet je natuurlijk snel, dus het is handig om de link naar de kalender die je vaak nodig hebt in je favorieten te zetten. Ikzelf heb een link naar de kalender van dit jaar staan in de Bladwijzer werkbald van mijn Firefox browser. Altijd bij de hand dus.

28-03-2008

Now what might you ask, is a 'Trendmonger'. Well a trendmonger is a person who dreams up a trend. (FZ)