Ab's postings enzo

[Vorige]   [Home]  [Volgende]

Verjaardagsfeestje

IMG_4686.JPG
Lieve vrienden en familie, dank je wel voor een leuk verjaardagsfeestje afgelopen zondag.

Op de uitgenodigd schreef ik de volgende tekst:

Maar met een opdracht: maak een tekening/collage/foto/fotomontage of iets anders creatief kunstzinnigs (graag in 2D want de 3D brilletjes zijn uitverkocht), niet voor de eeuwigheid en neem die mee. Dan digitaliseren we die (scanner/digitale camera, digitaal aanleveren mag ook) en projecteren ze hier thuis op de muur als een 21ste eeuwse dia-voorstelling. Vooraf digitaal e-mailen mag ook, maar dan moet je niet vergeten zelf nog wél te komen!
Vragen of snap-je-iets-niet? Verzin dan een list. Hahaha!

Het resultaat van hun bijdragen aan mijn dia-voorstelling kun je hier bekijken.

06 februari 2012