Ab's postings enzo

[Vorige]   [Home]  [Volgende]

Rudy & his Fascinators: Fluid of my Sleep

De nieuwe website voor Rudy Lentze en zijn groep Rudy & his Fascinators is online! Ik heb mezelf inmiddels tot Rudy & his Webmaster gedoopt ;-)

rudyandhisfascinaforswebsite.png

www.rudyandhisfascinators.nl

Op de website staat meteen al een bijzonder 'Message from Rudy': Rudy is in oktober de studio ingedoken om een nieu album op te gaan nemen. Een lastige klus tussen werk (hij is postbode in Groningen) en actief familieleven door, en natuurlijk geen cent te makken voor zo'n kostbare klus.

Ik vroeg hem of hij mijn No XQ's Propagation teksten wilde bekijken voor inspiratie voor nieuwe songs. Hij koos Fluid of my Sleep uit, dat ik in de 80er jaren opnam met Recht Uit Recht Uit, blazers en teksten.

Beluister hier een excerpt van een verse studiomix van het nummer zoals Rudy dat opnam met onder meer zijn zoon Rashaan op gitaar.

 

 

Dat belooft een juweel van een hit te gaan worden!

Ook op de nieuwe website rudyandhisfascinators.nl vijf nummers van de VPRO Radio uitzending uit 2003 van het gelegenheidsduo I.N.D.O. (In Nederland Door Omstandigheden, een term die veel Indo's in de jaren 50 en 60 gebruikten om hun verblijf in Nederland aan te duiden, vaarwel ons Nederlands Indië) van Rudy met René van Barneveld, gitarist van onder meer de geweldige Urban Dance Squad. Luister er naar op deze pagina

21 januari 2012